Adim Farah Episodi 5 Me Titra Shqip

Adim Farah Episodi 5 Me Titra Shqip:

Përshëndetje të gjithë ju miq, sot do të flasim për Adim Farah Episodi 5 Me Titra Shqip. Eksitimi është në kulmin e tij në serial. Demet Özdemir në rolet kryesore Seriali Ferhat i nënkalimit të Akyürek ndjek pamje të reja çdo të mërkurë dhe vazhdon të bëhet me kalimin e ri farahta. Çfarë na pret në episod? Ejani, në këtë video analize ju prezantojmë një të re Shpjegojmë gjithçka hap pas hapi Farah në episodin e ri të Ferhatit do të përballet me vdekjen, por vendimin e minutës së fundit të Ali Galip Cengiz për të vrarë. Ai do të heqë dorë nga vendimi dhe do t’ia bëjë këtë Tahirit.

Arma e Tahirit për t’u thënë miqve të shkarkojnë deri në farah. Fituesi i Aliut, i cili nuk do të vdesë, duhet të jetë. Arsyeja është, njerëz, paratë shkojnë për turmën. pune Po Ali Galip para mafias qe do te beje nje oferte te tille. Farahta do të dëshirojë të punojë për këtë ofertë që duhet të pranojë për jetën e djalit të saj.Shumë do të vazhdojnë të jenë dyshues ndaj komisionerit edhe në të ardhmen. Shihemi së shpejti djema që i shërbejnë mafies duke punuar. Komisioneri do ta kuptojë dhe do t’i thotë diçka të tillë Faragës. Meqenëse turma do të bëjë ofertë, ju jeni brenda, do të na thoni të raportojmë dhe dyshja Fara gati e nis lojën.

Do të funksionojë për sigurinë dhe gjithashtu për mafien do të funksionojë, por mafia është e sigurt në të ardhmen pasi ta dini se funksionon do të vini ballë për ballë me vdekjen. edhe nje shok, po kerimşah eshte ne serial. Ju nuk do të vdisni mos u shqetësoni Kerimşah sëmundja e tij po shtohej por Tahiri i patëmetë u bë paratë e ndihmës kerimşah kirurgjinë e re të transplantit të organeve miqtë për të filluar kapitullin dhe sëmundja e Kerimcan po përmirësohet. Siç thamë, e mira do të shkojë, kështu që do të shihemi më shumë në serial. Episodet emocionuese do ju presin. Miq, nëse nuk quhem Ferhat, mos u shqetësoni.

Leave a Reply