Aile Episodi 4 Me Titra Shqip

Aile Episodi 4 Me Titra Shqip:

Përshëndetje të gjithë ju miq, sot do të flasim për Aile Episodi 4 Me Titra Shqip. Eksitimi është në kulmin e tij në serinë e robërisë. Në episodin e ri të serialit tonë të madh familjar me problemet e familjeve leon. Përballja do të jetojë Kjo përballje do të jetojë. Edhe pse Aslan nuk dëshiron të marrë përsipër kompaninë. Problemet e Cihanit, luani është biznes i madh. Duke bërë njeriun, ai vazhdimisht e kundërshtoi Ibrahimin. Ibrahimi do të përballet me atë të vëllait të tij Jusufit kur nuk mund të durojë të marrë përsipër kompaninë.

Tani që luani shfaqet para tij, luani që do t’ju bëjë të planifikoni të bëni biznes të ri ligjor duke përdorur luanin e çaktivizuar në këtë mënyrë do të funksionojë. Nga ana tjetër, Hülya do të dëshirojë të largohet. si luani mori në dorë kompaninë. Ai do të fillojë t’i bëjë presion asaj që të martohet. Hülya, e cila humbi shpresën në botë, është me luanin me të cilin do të përballet vazhdimisht. Nëse Aslan është dashuria e re, edhe Devin do ta gjejë atë. Hülya do ta kundërshtojë këtë dashuri. Të shohim dashurinë e Nevinit dhe Leonit, mendimi juaj mund të fitohet.

Leave a Reply