Al Sancak Episodul 6 | Al Sancak Episodi 6

Romana:

Salutare tuturor prietenilor, astăzi vom vorbi despre Al Sancak Episodul 6. Emoția este la apogeu în seria Bondage. În primul rând, serialul Alsancak este împărțit în 1 episod. Seria Alsancak este din nou foarte interesantă. Nadia și Seal, seria noastră de colaborare Ali și această cooperare va crește și mai mult. Disputele dintre Nadya și Ali sunt lungi. această luptă va continua pentru o perioadă scurtă de timp. Comandantul lui Ali care va deveni dragoste în scurt timp, al lui Nadya. Duo-ul îți va salva viața acum. De ce va începe Nadya să se apropie? de îndată ce ești inteligent. Vom vedea oricum, comandant Ali nadya, nu e timp să te îndrăgostești de această caracteristică. În echipa Alsancak, una grozavă.

Acesta este Ali, comandantul, care îl pune în funcțiune, ca să nu vină la operațiune. o vor ascunde, dar vor afla și El va merge la operație în secret. Pe măsură ce operațiunea a progresat, Nadya s-a alăturat acestei operațiuni. Pentru că soldatul turc va lăsa o ștampilă. Nadya Vali, care te va ajuta să câștigi scene de comandant, va crește. Putem spune că în scurt timp. Un nume foarte important al echipei Alsancak. Aceste scene vor răni foarte mult. Videoclipul nostru de predicții Alsancak va fi emoționant.

Albanian:

Përshëndetje të gjithë ju miq, sot do të flasim për Al Sancak Episodi 6. Eksitimi është në kulmin e tij në serinë e robërisë. Fillimisht seriali Alsancak është i ndarë në 1 episod. Seriali Alsancak është sërish shumë emocionues. Nadia dhe Seal seritë tona të bashkëpunimit Ali dhe ky bashkëpunim do të rritet më tej. Mosmarrëveshjet mes Nadya dhe Ali janë të gjata. kjo luftë do të vazhdojë për një kohë të shkurtër. Komandanti i Aliut që do të bëhet dashuri në një kohë të shkurtër, i nadjas. Dyshja do t’ju shpëtojë jetën tani. Me çfarë do të fillojë të afrohet Nadya? sapo te jesh i zgjuar. Do të shohim gjithsesi, komandant Ali nadya nuk ka kohë që të biesh në dashuri me këtë veçori. Në ekipin e Alsancak, një i madh.

Ky është Aliu, komandanti, që hyn në operacion për të mos ardhur në operacion. ata do ta fshehin, por ata do ta zbulojnë dhe Ai do të shkojë në operacion në fshehtësi. Ndërsa operacioni përparonte, Nadya iu bashkua këtij operacioni. Sepse ushtari turk do të lërë vulë. Nadya Vali, e cila do t’ju ndihmojë të fitoni skenat e komandantit, do të rritet. Mund të themi edhe në një kohë të shkurtër. Një emër shumë i rëndësishëm i ekipit të Alsancak. Këto skena do të lëndojnë shumë. Videoja jonë e parashikimit të Alsancak do të jetë emocionuese.

Leave a Reply