Ego Episodi 8 me titra shqip

Përshëndetje të gjithë ju miq, sot do të flasim për Ego Episodi 8 me titra shqip. Eksitimi është në kulmin e tij në serinë e robërisë. Sibel Erhan në episodin e ri të serialit Kokëfortësia dhe Dituria do të mbetet akoma më e impresionuar nga leximi dhe përditshmëria. Erhan do të jetë gjithnjë e më shumë në linjë Elif është krenare për momentin. Edhe pse e bëri, pas pak, çfarë ndodhi me Erhanin? për dashurinë e tij, duke thirrur Erhanin. Ai do të thotë se i mungon dhe e do. Vendi i Erhanit në zemrën e tij Erhani do të përpiqet të kujtojë për një kohë përkushtimin e tij ndaj Elifit.

Edhe pse ai qëndron larg Sibelit për shkak të arritjes së ngadaltë në mënyrë të pavetëdijshme në Sibel. Ai do të jetë kokë e këmbë i dashuruar me mënyrën se si Tuncay e do djalin e tij më shumë se kushdo tani. Me kapitujt e rinj babai i tij është nip. Ai do të mësojë dhe, sigurisht, do të përqafojë nipin e tij. Shtypja do t’i pranojë të gjitha këto kush do të preket më shumë. Prano se cili do të jetë dekreti im për divorcin e Begum dhe Tuncay. Që ta kuptoni, dashuria do të na marrë. Skena plot intriga dhe pasion. Do të pres përfundimin e analizës sonë.

Leave a Reply