Kan Çiçekleri Episodi 54 me titra shqip

Kan Çiçekleri Episodi 54 me titra shqip

Kan Çiçekleri Episodi 54 me titra shqip, Sikur ai nuk ishte i lumtur, por unë po përpiqem të dukem i lumtur. Avokati erdhi dhe dëshiron të flasë me ne. Ju nuk e dini se çfarë po thoni, unë do të jem gjithmonë pranë jush tani e tutje. Ishte mirë të të njoha nga kanali i librave të serisë Ali Përshëndetje të gjithëve, çfarë do të ndodhë në episodin e ri të Luleve të Gjakut. Se pari ata qe thone se vleresimet jane shume te forta, seriali jone nuk duhet te beje finale Le te tregojme forcat qe ai te pelqeje videon tone.

Kan Çiçekleri Episodi 54 le te tregojme forcen tone ne episodin e ri, edhe pse Baran mundohet te shëroj plagët që i shkaktoi në zemër Dilës, falja e lokalit të Dilës nuk do t’i vijë kurrë. Nuk mendoj se Fırat do t’i tregojë Baranit, por Barani do të arrijë ta zërë Derya në kurth me çfarëdo që të bëjë. Për më shumë përditësime dhe të reja, vazhdoni të na vizitoni për seritë Turces

Leave a Reply