Omer Episodi 11 Me Titra Shqip:

Omer Episodi 11 Me Titra Shqip:

Përshëndetje të gjithë ju miq, sot do të flasim për Omer Episodi 11 me titra shqip. Eksitimi është në kulmin e tij në serinë e robërisë. Në një histori të ëmbël rozë e bardhë ata janë gjithmonë sikur nuk mërziten kurrë. Ata duken gjithmonë të lumtur dhe të shkujdesur. por është një gënjeshtër nën ato kopshte të bukura gjithmonë plot me ujqër një bombë e papritur derisa të shpërthejë dhe të zbulojë gjithçka shumë. Dyshoni Omer dhe Gamze hap pas hapi filluan të dëgjonin dhe në kapitujt e mëvonshëm. Afërsia e Omerit dhe Gamzes e bën të ndihet shumë mirë. zhgënjyese edhe pse dyshja përpiqen të bëjnë atë që i thotë familja larg njëri-tjetrit për dashurinë e tyre. Ata nuk do të ndalojnë dot dhe ata të Erdalit dhe Gamzes bashkëjetesën e tyre të detyruar.

Omer dhe Gamze do të kuptojnë se janë të dashuruar me njëri-tjetrin. Sureyya Omer ka vite që është dashuruar me Omerin. Sureyya, i cili nuk do të dojë të largohet kur të takohet përsëri. Ajo i thotë Gamzes se marrëdhëniet e saj me Omerin janë të mira. Duke folur për largimin e tij, atë të Gamze dhe Ömer. Gamze dhe Ömer do të ndahen ka thashetheme në lagje. E vetmja mënyrë që Gamze të nisë është me Erdalin. Kjo do të jetë për të qenë bashkë, kjo situatë e bën Ömer Süreyya, i cili do t’ju bëjë shumë xheloz, të gjejë një rrugë.

Leave a Reply