Omer Episodul 8 | Omer Episodi 8

Romana:

Bună ziua tuturor prietenilor, astăzi vom vorbi despre Omer Episodul 8. Emoția este la apogeu în seria Bondage. Ce va fi Omer în noul episod? Dragostea lui Omer și Gamze nu ar trebui să fie imposibilă. Să-l arătăm împreună Omar la sfârșitul serialului. Emoția din seria noastră acum este din ce în ce mai mare în fiecare episod. Tahir, Omer și Gamze. Am văzut-o venind, acum apocalipsa. Această situație se va sparge, este un dezastru pentru Gamze. Se va întâmpla pentru că Gamze va fi foarte calomniat. Ömer se va opri pentru a-l proteja pe Gamze. Va munci, dar nu va putea face nimic, Reşat Bey a vrut să se apropie şi de Ömer şi Gamze. Reşat va asculta şi va sparge apocalipsa.

Ca să se plângă de Bey Gamze, mama lui Gamze și Gamze îi va fi rușine și îl va pălmui pe Gamze, el nu va mai putea suporta prin ce au trecut și va dori să părăsească orașul dar Omar va fi cel care va descuraja această iubire. Gamze și Omer nu vor ajunge sub prea multă presiune. Chiar dacă încearcă, această dragoste este în inimile lor. Nu vor putea termina Süreyya cu Ömer. El nu va fi niciodată fericit pentru că Omer nu o va iubi niciodată pe Süreyya. Soția lui Nisan va fi tristă și va plânge. În serialul nostru vor fi și știri despre revenirea soției sale. Seria Ömer care va schimba multe lucruri.

Albanian:

Përshëndetje të gjithë ju miq, sot do të flasim për Omer Episodi 8. Eksitimi është në kulmin e tij në serinë e robërisë. Cili do të jetë Omeri në episodin e ri? Dashuria e Omerit dhe Gamzes nuk duhet të jetë e pamundur. Le ta tregojmë së bashku Omar në fund të serialit. Eksitimi në serialin tonë tani është gjithnjë e më shumë çdo episod. Tahir, Omer dhe Gamze. E pashë që po vinte, tani apokalipsi. Kjo situatë do të thyhet, është fatkeqësi për Gamzen. Do të ndodhë sepse Gamze do të shpifet shumë. Ömer do të ndalet për të mbrojtur Gamze. Ai do të punojë, por nuk do të mund të bëjë asgjë, edhe Reşat Beu donte që Ömer dhe Gamze të afroheshin. Reşat do të dëgjojë dhe do të thyejë apokalipsin.

Të ankohen për Bej Gamze, nëna e Gamzes dhe Gamzes do të turpërohen dhe do t’i japin një shuplakë Gamzes, ai nuk do të mund të durojë më atë që kanë kaluar dhe do të dojë të largohet nga qyteti por Omari do të jetë ai që do ta dekurajojë këtë dashuri. Gamze dhe Omer nuk do të përfundojnë nën shumë presion. Edhe nëse përpiqen, kjo dashuri është në zemrat e tyre. Ata nuk do të jenë në gjendje ta përfundojnë Süreyya me Ömerin. Ai kurrë nuk do të jetë i lumtur sepse Omer nuk do ta dojë kurrë Süreyya. Gruaja e Nisanit do të trishtohet dhe do të qajë. Në serialin tonë do të ketë lajme edhe për rikthimin e gruas së tij. Seriali Ömer që do të ndryshojë shumë gjëra.

Leave a Reply