Three Siblings Bravely Episodi 50 me titra shqip

Three Siblings Bravely Episodi 50

Three Siblings Bravely Episodi 50 me titra shqip, Sikur ai nuk ishte i lumtur, por unë po përpiqem të dukem i lumtur. episodi 48 përmbledhje Camtasia përgatit një plan për të homologuar me uhion dhe junamso në vend të Kim sorimit ndërkohë shehun kinez të nigerisë i cili është ende i bllokuar në të kaluarën kinezët që nuk duan ta shohin atë. lisanjin fillon ta mpreh këtë teh për hakmarrje ndaj ndryshimit të Shejhut. Yankon një herë mësim Johnson hequr. padi për gjigantin Chic por dëgjuesi nuk dëshiron të fal ndryshimin e Sheikh dhe ai tha se Chang-shik nuk është familja e tij që ndryshimet u befasuan nga vendimi. Jay në shtëpinë e tyre dhe e fshehin në dhomën e tyre dhe Shinji duke e lënduar të vërtetën nga zhangyanjan ai mësoi gjithçka dhe tha se babai i saj ishte trajtuar plotësisht nga ohio. ajo skaliti versionin fillimisht dhe Kim Sorim pasi konfirmoi gjithçka për sekretin e lindjes së saj. ndryshimi i shpirtit Shejhu takoi partnerin e kaluar të nënës së saj për të pasur një përgjigje të qartë nga ngjarjet e kaluara dhe nëpërmjet tij. fajtori për të vizituar pikturën u zbulua më në fund është në depresion kur kupton se fjalët e dëgjimit janë të vërteta se nëna e tij grisi pikturën Predikimi Kim informoi moyong ndërsa Shinji ra në gjumë në shtëpinë e tyre.

kur Choi moson doli dhe i pa, ata u përpoqën të mbyllnin gjyshen e tyre, por ajo bërtet dhe ju thërret. jongsa Shinji kërkoi falje për atë që kishte bërë dhe zbuloi se ajo nuk ishte as vajza e vërtetë e Shin moyong. fakti që xinji zbuloi se familja ishte e shtangur të nesërmen. Ditën që duket se kim sorim dhe shin moyang kanë përfunduar regjistrimin e martesës dhe dohyan u ndoq nga policia shkoi në shtëpinë e Shin moin.

ajo u befasua kur pa Kim-in ta shihte brenda në shtëpi dhe e pyeti Ohion nëse po ajo po kërkonte burrin e saj në episodio 49 sapo Camtasia pa orianin në restorantin e babait të tyre dhe duke folur me babanë e tij të huaj dhe i kapi flokët ohionit. Camtasia u shqetesua. cfare mund te thote ohian qe te shkaktosh kolapsin e babait te saj perseri nderkohe qe keqkuptimet mes xinji dhe Kim sorimit u zgjidhen dhe shin moyong eshte gjithashtu i lumtur sepse ai dhe Kimsorim me ne fund jane kthyer bashke dhe ai nuk ka me problem me Jinja te tre ishin te lumtur duke pare te hahet . dhe festuan ribashkimin e tyre dhe konfirmuan se familja e tyre tani dhe ohion mund t’i marrë as familja kimsorum.

Leave a Reply