Yalı Çapkını Episodul 24 | Yalı Çapkını Episodi 24

Romana:

Salutare tuturor prieteni, astăzi vom vorbi despre Yalı Çapkını Episodul 24. Emoția este la apogeu în seria de sclavie. Halis Ağa în noul episod al serialului. Halis Ağa în noul episod al serialului. Conștiință pentru ceea ce i-ai spus lui Seyran. El va suferi și, ca urmare, Ferit mai grav pentru ai lui. Din păcate, Halis Ağa este vital din cauza Adevărurilor pe care le-a învățat. Se va confrunta cu pericol, dar lui Halis Ağa nu i se va întâmpla nimic. Ferit vrea să câștige inima lui Seyran. Va necesita mult efort și vizionarea încet a episoadelor va putea convinge. Dar în scurt timp, Seyran Pelin era însărcinată.

El va asculta și dragostea noastră începe, se va derula din nou, și dacă Ferit? Ea nu va ști ce să facă, dar ar prefera să dețină. În curând, și fiul lui Ferit Sultan. De data aceasta va afla că este propriul său fiu. Se va opri și dacă încerci să ascunzi totul în felul tău. Faptele vor ieși la iveală unul câte unul și Seyran a fost distrusă de faptele pe care le-a aflat. Deși familia Korhan va avea de suferit. Deși a fost surprins de ceea ce a auzit. desigur copii pentru că sunt continuarea neamului. Vor prefera să accepte și Seyran. Deci nu a fost fericit, va fi al naibii. Ca să ne înțelegi, te vor aștepta intrigi de dragoste și scene de pasiune. Am ajuns la finalul analizei noastre.

Albanian:

Përshëndetje të gjithë miq, sot do të flasim për Yalı Çapkını Episodi 23. Eksitimi është në kulmin e tij në serialin skllavëria. Halis Ağa në episodin e ri të serialit. Halis Ağa në episodin e ri të serialit. Ndërgjegje për atë që i thashe Seyranit. Ai do të vuajë dhe si rrjedhojë edhe Feriti më keq për popullin e tij. Fatkeqësisht, Halis Ağa është jetik për shkak të të Vërtetave që mësoi. Ai do të përballet me rrezikun, por asgjë nuk do t’i ndodhë Halis Agës. Feriti dëshiron të fitojë zemrën e Seyranit. Do të duhet shumë përpjekje dhe shikimi i episodeve ngadalë do të bëjë të mundur. Por shumë shpejt, Seyran Pelin ishte shtatzënë.

Ai do të dëgjojë dhe dashuria jonë fillon, do të shpaloset sërish, dhe nëse Ferit? Ajo nuk do të dijë çfarë të bëjë, por më mirë do ta zotërojë atë. Së shpejti, dhe djali i Ferit Sulltanit. Këtë herë ai do të zbulojë se është djali i tij. Do të ndalet gjithashtu nëse përpiqeni të fshehni gjithçka në mënyrën tuaj. Faktet do të dalin një nga një dhe Seyran u shkatërrua nga faktet që zbuloi. Edhe pse familja Korhan do të vuajë. Edhe pse ishte i habitur nga ajo që dëgjoi. sigurisht femijet sepse jane vazhdimi i gares. Ata do të preferojnë të pranojnë edhe Seyran. Pra, ai nuk ishte i lumtur, ai do të jetë i mallkuar. Për të na kuptuar, do ju presin intriga dashurie dhe skena pasioni. Kemi arritur në fund të analizës sonë.

Leave a Reply