Yasak Elma Episodi 169 Me Titra Shqip

Yasak Elma Episodi 169 Me Titra Shqip:

Përshëndetje të gjithë ju miq, sot do të flasim për Yasak Elma Episodi 169 Me Titra Shqip. Eksitimi është në kulmin e tij në serinë e robërisë. Julia do t’i tregojë Yıldızit se është e dashuruar me Doğan. Në episodin e ri Yıldız dhe Doğan do të ndahen sërish. Ndërkohë, Handan do të zbulojë se ishte Julia ajo që vrau Engin dhe ajo do të veprojë me Yıldız kundër Julia. Duke kuptuar se ajo nuk mund të heqë dorë nga Doğan, Julia së shpejti do të dëshirojë të vrasë edhe Yıldız-in.

Leave a Reply