Yurek Cikmazi Episodi 19 Me Titra Shqip:

Yurek Cikmazi Episodi 19 Me Titra Shqip:

Përshëndetje të gjithë ju miq, sot do të flasim për Yurek Cikmazi Episodi 19 Me Titra Shqip. Eksitimi është në kulmin e tij në serinë e robërisë. Fuati ishte viktimë e shpifjeve. Duke mësuar, Halili tani e shikon me një sy tjetër. Babë e bir fillojnë të kërkojnë një lidhje, besimin e Halil Zeynep. Puna e Ali Fuatit sepse do të fitojë pranoje ofertën tënde. Tani qëllimi i tij i vetëm është të bëjë Zejnepin ta bëjë këtë për ta bindur. Duke e thirrur İlkerin në shtëpi, një Yilmaz i turpëruar para djemve të tij arrin zgjidhjen e vitit të tij për të qenë partnerë Fuat dhe Halil. Marrëdhënia babë-bir që krijohet mes tyre ju shkon në vesh. Bëhet xheloz Për krimin e vrasjes së gruas së Ali Fuatit, Yılmaz mësoi se ishte dënuar me 27 vjet. një plan që askush nuk do ta bënte.

Leave a Reply